In English: Work with us

Tule meille töihin

Oletko kiinnostunut työskentelemään pintakäsittelyn parissa? Haluatko olla osa pintakäsittelyn rautaisten ammattilaisten ja edelläkävijöiden joukkoa?

Blaxarilla pääset työskentelemään kokeneiden erityisosaajien ja ammattilaisten kanssa. Meillä on yrityksenä yli kolmen vuosikymmenen kokemus alalta ja olemme vakiintunut, asiakkaidemme luottama pintakäsittelyjen ammattilainen. Toimipisteemme sijaitsee Kokkolassa, mutta toimimme valtakunnallisesti – asiakkaamme ovat Suomessa toimivia kansainvälisiä yrityksiä.

Blaxar työpaikkana

Otamme joukkoomme mielellämme uusia tekijöitä, joilla on kiinnostusta pintakäsittelyalalla toimimiseen sekä halua kouluttautua pintakäsittelyn erityisosaajaksi. Toimintaamme ohjaa asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja joustavuus. Odotamme työntekijöiltämme aitoa kiinnostusta asiakkaiden ongelmien ratkaisuun sekä halua kehittyä alalla.

Blaxarilla työskentelee erilaisissa tehtävissä yhteensä parinkymmennen henkilön monikulttuurinen joukko.  Koulutamme työntekijämme itse tehtäviin ja tekemällä oppiminen on myös iso osa työtämme.

Tehtävänimikkeesi Blaxar Oy:ssä työskennellessä voi olla esimerkiksi:

  • teollisuuden pintakäsittelijä
  • jauhemaalari
  • linjatyöntekijä
  • hiekkapuhaltaja
  • märkämaalari
  • teollisuusmaalari

Tarjoamme motivoituneille työntekijöille pitkäaikaisen työpaikan toimivassa työyhteisössä – mukavat työkaverit, hyvä työilmapiiri, monipuoliset työtehtävät sekä kilpailukykyinen palkka ovat asioita, joista haluamme pitää kiinni. Pankkituntijärjestelmämme mahdollistaa joustot työajoissa ja työn ja vapaa-ajan tasapaino on meillä tärkeässä roolissa.

Toivomme työntekijöiltämme hyvää asennetta työntekoon, käsillä tekemisen taitoa, kykyä ja halua oppia uutta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Jos olet kiinnostunut jostain avoimesta paikasta Blaxarilla, mutta sinulla ei ole vielä kokemusta tehtävästä, lähetä hakemus – koulutamme aina tarvittaessa työntekijämme tehtävään. Asenne ratkaisee!

Avoimet työpaikat

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen antero.myllykoski(at)blaxar.fi. Lisätietoja tehtävästä sekä muista avoimista työpaikoistamme voit kysyä toimitusjohtajaltamme, Antero Myllykoskelta numerosta 040 594 9496. Huom! Tällä hetkellä haemme työntekijöitä ensisijaisesti Kokkolan toimipisteelle.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus

13 + 14 =