Pintakäsittely teollisuuteen

Teollinen pintakäsittely

 

Teollista pintakäsittelyä säätelevät usein määrätyt standardit ja järjestelmät. Olemme tehneet eri teollisuusalan yritysten kanssa yhteistyötä jo lähes 30 vuoden ajan ja osa on ollut asiakkaanamme Blaxarin perustamisesta lähtien. Tämän ansiosta monien suurien teollisuuden toimijoiden omat standardit ovat meille tuttuja ja pystymme tekemään niiden mukaista pintakäsittelyä.

Korroosiokestävyys on yksi tärkeimmistä haasteista, joiden parissa työskentelemme teollisuusalan tuotteiden kanssa. Lisäksi on myös erilaisia sisätiloihin tulevia tuotteita, joille korroosiokestävyys ei ole se suurin haaste, mutta kappaleelta vaaditaan sen sijaan hienoa ulkonäköä. Eri standardien ja järjestelmien määrittelemien vaatimuksien lisäksi, meiltä onnistuu valmistaa myös visuaalisesti näyttäviä sekä yrityksen brändin mukaisia kappaleita.

Toisinaan käsittelyä tarvitaan myös tuotteille, joille ei ole olemassa standardia tai järjestelmää. Tällöin etsimme parhaimman ratkaisun tekemällä koekappaleita ja analysoimalla saatuja testituloksia. Teemme testit omalla kalustollamme, johon kuuluvat muun muassa veto- ja huokoisuusmittalaitteet.  

Olemme kehittäneet omia teollisuuden pintakäsittelyjärjestelmiä esimerkiksi tuotteille, joihin kohdistuu kovaa mekaanista tai kemiallista kulutusta. Jos valmista ratkaisua ei ole vielä olemassa, autamme asiakkaitamme löytämään parhaan mahdollisen pintakäsittelymenetelmän tuotteelle! 

Meillä onnistuu isojen sekä painavien tuotteiden, kuten veneiden, telojen ja säiliöiden pintakäsittely. 

Kappaleen suojaaminen on toisinaan tärkein osa pintakäsittelyä 

On myös tuotteita, joiden pintakäsittelyä vaativa alue on suhteellisen pieni. Tällöin suojaamiseen käytetty aika on itse maalausta huomattavasti suurempi. Metrin halkaisijaltaan olevasta kiekosta saatetaan maalata vain pieni osuus. Jos kappale sisältää esimerkiksi koneistettavan osan tai kierrepinnan, täytyy ne suojata hyvin. 

Pintakäsiteltävien kappaleiden suojaamista varten meiltä löytyy osaamista sekä erilaisia välineitä, kuten silikonitulppia ja teippejä. Tiettyihin vakiotuotteisiin olemme myös teettäneet varta vasten suojia.  

 

 

 

Asiakkaitamme:

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.