Pintakäsittely teollisuuteen

Teollinen pintakäsittely

Teollista pintakäsittelyä säätelevät usein määrätyt standardit ja järjestelmät. Monien suurien teollisuuden toimijoiden omat standardit ovat meille tuttuja ja pystymme tekemään niiden mukaista pintakäsittelyä.  

Toisinaan käsittelyä tarvitaan kuitenkin tuotteille, joille ei ole olemassa standardia tai järjestelmää. Tällöin etsimme parhaimman ratkaisun tekemällä koekappaleita ja analysoimalla saatuja testituloksia. Teemme testit omalla kalustollamme, johon kuuluvat muun muassa veto- ja huokoisuusmittalaitteet.  

Olemme kehittäneet omia teollisuuden pintakäsittelyjärjestelmiä esimerkiksi tuotteille, joihin kohdistuu kovaa mekaanista tai kemiallista kulutusta. Jos valmista ratkaisua ei ole vielä olemassa, autamme asiakkaitamme löytämään parhaan mahdollisen pintakäsittelymenetelmän tuotteelle! 

Meillä onnistuu isojen sekä painavien tuotteiden, kuten veneiden, telojen ja säiliöiden pintakäsittely. 

Kappaleen suojaaminen on toisinaan tärkein osa pintakäsittelyä 

On myös tuotteita, joiden pintakäsittelyä vaativa alue on suhteellisen pieni. Tällöin suojaamiseen käytetty aika on itse maalausta huomattavasti suurempi. Metrin halkaisijaltaan olevasta kiekosta saatetaan maalata vain pieni osuus. Jos kappale sisältää esimerkiksi koneistettavan osan tai kierrepinnan, täytyy ne suojata hyvin. 

Pintakäsiteltävien kappaleiden suojaamista varten meiltä löytyy osaamista sekä erilaisia välineitä, kuten silikonitulppia ja teippejä. Tiettyihin vakiotuotteisiin olemme myös teettäneet varta vasten suojia.  

 

Asiakkaitamme:

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.