Referenssit

Iloksemme olemme saaneet palvella mm. seuraavia yrityksiä:

Hur Ltd

Hur Ltd on maailmanlaajuisesti tunnettu, johtava fitness-, kuntoutus- ja geriatristen harjoitteluvälineiden valmistaja. Olemme saaneet olla Hur Ltd:n yhteistyökumppanina reilun viidentoista vuoden ajan. Olemme yhdessä hakeneet pinnoitusjärjestelmän, joka vastaa tuotteen vaatimuksiin niin kestävyydessä kuin ulkonäössäkin.
Lue asiakastarina >

Alamarin Jet Oy

Alamarin Jet Oy valmistaa vesisuihkupropulsioita Alahärmässä. Alamarinin jettejä käyttävät useat eri viranomaiset kuten merivartiosto, poliisi, tulli sekä armeija.

Kewatec Aluboat Oy Ab

Kewatec Oy Ab valmistaa 7–20-metrisiä alumiiniveneitä sekä huvi- että työvenekäyttöön. “Pyrimme tarjoamaan kilpailukykyiseen hintaan räätälöidyn veneen, jonka ominaisuudet vastaavat asiakkaan tarpeita.”

Finnmarin

Finnmaster Boats Oy on Kokkolassa toimiva moottoriveneiden valmistaja. Tuotteet kattavat avo- ja hyttiveneet luokassa 5-13 m. Yritys valmistaa kolmea modernista muotoilustaan tunnettua venemerkkiä; Grandezza–premiumveneitä, Finnmaster–perheveneitä ja Finnmaster Husky -alumiiniveneitä.

Aikawa Fiber Technologies Oy

AFT – Paperi- ja selluteollisuuden massankäsittelyn ja lyhyen kierron asiantuntija
AFT – Aikawa Fiber Technologies Oy on Suomessa toimiva paperin- ja sellunvalmistuksen laitteisiin erikoistunut asiantuntijayritys joka valmistaa ja toimittaa varaosia ja laitteita massankäsittelyyn, lajittelu- ja jauhatusvaiheisiin sekä paperikoneen lyhytkiertoon.

Andritz Warkaus Works

Nautor's Swan

Nautor’s Swan toimittaa laadukkaita purjeveneitä. Pintakäsittelemme heille veneen osia.