Referenssit

Iloksemme olemme saaneet palvella mm. seuraavia yrityksiä:

Hur Ltd

Hur Ltd on maailmanlaajuisesti tunnettu, johtava fitness-, kuntoutus- ja geriatristen harjoitteluvälineiden valmistaja. Olemme saaneet olla Hur Ltd:n yhteistyökumppanina reilun viidentoista vuoden ajan. Olemme yhdessä hakeneet pinnoitusjärjestelmän, joka vastaa tuotteen vaatimuksiin niin kestävyydessä kuin ulkonäössäkin.
Lue asiakastarina >

Alamarin Jet Oy

Alamarin Jet Oy valmistaa vesisuihkupropulsioita Alahärmässä. Alamarinin jettejä käyttävät useat eri viranomaiset kuten merivartiosto, poliisi, tulli sekä armeija.

Kewatec Aluboat Oy Ab

Kewatec Oy Ab valmistaa 7–20-metrisiä alumiiniveneitä sekä huvi- että työvenekäyttöön. ”Pyrimme tarjoamaan kilpailukykyiseen hintaan räätälöidyn veneen, jonka ominaisuudet vastaavat asiakkaan tarpeita.”

Finnmarin

Finnmaster Boats Oy on Kokkolassa toimiva moottoriveneiden valmistaja. Tuotteet kattavat avo- ja hyttiveneet luokassa 5-13 m. Yritys valmistaa kolmea modernista muotoilustaan tunnettua venemerkkiä; Grandezza–premiumveneitä, Finnmaster–perheveneitä ja Finnmaster Husky -alumiiniveneitä.

Aikawa Fiber Technologies Oy

AFT – Paperi- ja selluteollisuuden massankäsittelyn ja lyhyen kierron asiantuntija
AFT – Aikawa Fiber Technologies Oy on Suomessa toimiva paperin- ja sellunvalmistuksen laitteisiin erikoistunut asiantuntijayritys joka valmistaa ja toimittaa varaosia ja laitteita massankäsittelyyn, lajittelu- ja jauhatusvaiheisiin sekä paperikoneen lyhytkiertoon.

Andritz Warkaus Works

Nautor's Swan

Nautor’s Swan toimittaa laadukkaita purjeveneitä. Pintakäsittelemme heille veneen osia.

ITR Häggblom Oy

Raskaansarjan Mestari

Yrityksemme ITR Häggblom Oy on vuonna 1954 perustettu moderni konepajayritys. Valmistamme korkealaatuisia telaketjusovelluksia sekä kaivoslaitteita – kuten kaivoskoneiden kauhoja ja lavoja. Lisäksi myymme maanrakennuskoneiden kulutusosia ja varaosia. Pystymme tarjoamaan valmistamiimme tuotteisiin ainutlaatuisen, koko elinkaaren mittaisen palveluketjun, joka sisältää suunnittelun, valmistuksen, huollon sekä kulutus- ja varaosat.

Ateno Oy

Oceanvolt

Fineweld

Blaxarin referenssit LC Partners Oy

LC Partners Oy