Järjestelmätoimittaja

Kokonaisvaltaista palvelua

Varma tuotantoketju ja sujuva logistiikka säästää aikaa sekä rahaa. Parhaimmillaan hallittu tuotantoketju ja hyvin organisoidut logistiset ratkaisut tuovat yritykselle selkeän kilpailuedun. Kiristyneessä kilpailutilanteessa kokonaisuuden hallinta korostuu entisestään. Me autamme sen kilpailuedun rakentamisessa.

Kun yritys tarkastelee omaa tuotantoketjuaan, keskeinen kysymys kuuluu, mitä kannattaa hoitaa itse ja mitä teettää yhteistyökumppanilla. Työn eri vaiheet, kuten pakkaaminen ja muut tuotteisiin tehtävät jalostustoimenpiteet on järkevintä hoitaa samassa paikassa, kuin pintakäsittely. Näin tuotantoketju pysyy hyvin organisoituna sekä järkevänä. Teemme pakkaukset sekä muut toimenpiteet aina tarpeiden ja ohjeiden mukaan. Me voimme toimittaa tuotteen suoraa loppuasiakkaalle.

Voimme nopeuttaa tuotantoketjuanne siten, että pystymme tekemään puolestanne useamman vaiheen. Tämä nopeuttaa logistiikka- ja tuotantoketjua sekä vapauttaa resursseja muihin toimiin.

Hoidamme kaikki tuotantoketjun vaiheet:

  • Tuotteiden/materiaalien tilaus
  • Maalauksen suunnittelu ja toteuttaminen
  • Kokoonpanon
  • Teippaus, laakerointi sekä muut pienet toimenpiteet
  • Pakkaus
  • Toimitus loppuasiakkaalle

Tuotteiden ja materiaalien tilaus

Meidän palvelumme avulla voimme hoitaa myös materiaalien tilauksen teidän puolestanne. Meillä on käytössä laaja ja hyvä yhteistyöverkosto, joka mahdollistaa luontevan palvelukokonaisuuden. Tavaroiden ei tarvitse kulkea teidän kauttanne, vaan voimme tilata ne suoraa meille.

Maalaus

Lue lisää >

Kokoonpano

Pystymme myös kasaamaan tuotteet valmiiksi meillä.

Teippaus, laakerointi

Jos tuotteenne tarvitsee esimerkiksi teippausta tai laakerointia, se hoituu myös meidän kauttamme.

Pakkaus

Hoidamme pakkauksen aina tavalla, joka suojaa tuotetta. Voimme halutessasi pakata tuotteet myös yksittäispakkaukseen, jolloin lopputoimitus on helpompaa.

Toimitus loppuasiakkaalle

Voimme halutessasi toimittaa tuotteet myös suoraa loppuasiakkaallenne.

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.