Maalaus

Maalaus

Maalauksella kappaleille haetaan erilaisia ominaisuuksia, kuten korroosionkestävyyttä, pidempää elinkaarta ja parempaa ulkonäköä. Jotta onnistunut lopputulos saadaan aikaan, maalausta edeltää aina esikäsittely, kuten raepuhallus, kemiallinen käsittely, pesu tai hionta.  

Tiesitkö, että olemme tehneet ympäristöystävällistä jauhemaalausta jo 1990-luvulta lähtien?

Jauhemaalauksen avulla voidaan pintakäsitellä alumiinia ja terästä nopeasti, edullisesti, laadukkaasti sekä ympäristöystävällisesti.

Jauhemaali on sähköstaattista, jolloin jauhemainen maali varautuu kappaleeseen sähköisesti kiinni. Jauhemaalattu kappale uunitetaan, minkä jälkeen se on jäähdyttyään täysin valmis.

Sähkövarauksen ansiosta jauhemaalauksessa syntyy vähemmän hukkaa kuin märkämaalauksessa. Keräämme jauhemaalin myös talteen ja käytämme sen uudestaan – näin ympäristökin kiittää! Jauhemaali ei sisällä myöskään liuottimia, joten siitä ei myöskään synny ympäristölle haitallisia liuotepäästöjä.

Jauhemaalaus on kestävä ja laadukas tapa pintakäsitellä kappale. Jauhemaaleja löytyy valikoimastamme paljon eri värejä – kaikkiin tarpeisiin!

Teemme myös palosuojamaalausta ja äänieritysmassausta.

Erillisessä maalaus/raepuhallushallissa voidaan maalata suuria rakenteita. Oviaukko 8×8 m. Pituus 30m